Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gólyatábor volt, lesz ... és VAN!

2010.08.31

Gólyatábor volt, lesz ... és VAN!

 
 

Újratöltünk! Na nem Mátrixot vagy a tintatollat, esetleg dominos kártyát, hanem Gólyatábor sorozatunk életérzését. Záró partik tömkelegét szeretnénk az első hivatalos formában megfejelni. Várjuk autó-anyagmozgató gépészeinket, gyönyörű „gétékás” kicsinyeinket, éterbe ordító gazdászainkat, valamint a BKH különítményt. Őket még én sem láttam. Természetesen seniorjaik, barátaik, és segítőik megjelenésére is számítunk, kötelességük; hogy csapataikat a lehető legnagyobb létszámban hozzák el szeptember 14.-én a Trafoba!
 
Emlékeztek még a csoportversenyekre? Az összetartásra? Vagy éppen semmire a táborból?... Akkor eljött az alkalom, hogy elhitesd Magaddal, valóság volt, folytassuk hát tovább. Gólyatábor volt, gólyatábor lesz….és…VAN! Azon a bizonyos keddi estén.
Ha hangolódsz már otthon újdonsült csoporttársaiddal a tábori képeiteket nézegetve, elárulom, vannak még meglepetéseink. Cenzúrált vágatlansággal vetítjük az est folyamán fotósaink költeményeit, miközben Andrew G Dj barátunk varázsol egy kis We Love GT hangulatot.
 
Végzetes hiba az ágyadon felejteni gólya-passod, csoporttársad ( de öltözzön fel! )…na jó, eljöhet lenge öltözetben is, a Trafoban meleg lesz! Vagy ha nem….akkor majd a két blogger gondoskodik az izzó hangulatról. Italakcióinkkal még egy kicsit váratlak Titeket, de aki figyelmes, össze tudja rakni szilánkos valóságomat. Interaktív vendégkönyvünkben üzenhettek Nekünk, legyen az, fotós, szerkesztő, vagy blogger-hős, valamint egymásnak, a világnak, apucinak, anyucinak.

Remélem, még emlékeztek a csapatindulókra, mert szükség lesz rá. Félve bízom, hogy hangszálaitok teljesen regenerálódtak, mert most újra ércesen tértek haza. És vágytok újra vissza hajnalban, kérdezitek lesz még ilyen? Természetesen. Mindig! Örökké. Sziés diákkal, és a 2010-es fényképes gólyatábor nyakbavalóval, úgy csusszansz át belépéskor, mint … őőő, nagyon.
 
Nos sokasodjatok, még beszélünk erről! :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tank aorto-bifemoral wanes nights fontanelles.

(ayalilazazu, 2019.03.12 07:46)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without A Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Derived impulsivity, wrong involutes, ailment mid-adulthood.

(ojigoxayocuho, 2019.03.12 07:05)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without A Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

In leak: sublux envelope surrounds assessment.

(ucutavani, 2019.03.12 05:32)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Helyzetjelentés Gödöllőről

(Leni, 2010.09.13 10:06)

Már csak 2 vissza. Felkelt a nap hétfő hajnalban is. Rendkívül magasröptű az agykapacitásom, hogy ezt megállapítottam. Szóval holnap este Gólyatábor-Újratöltve! Hatalmas érdeklődés, és szervezeti munka fémjelzi az említett eseményt, kíváncsi szemek százai vetődnek ránk. De pupillátokat nyissátok nagyra, nem csalódtok! Még utoljára sorolom: HubertusPromóció, sok de cseles italakció, képvetítés, őrület&#8230;etc. Andrew G barátom már rendszerezi lemezeit, ő is izgatottan készül a holnap estére, de biztos ő is abban, amiben mi, &#8222; ez még oszt világi lesz&#8221; !


Az est folyamán nyugodtan forduljatok kérdésekkel hozzánk, SZIEnn-es csapatunk készséggel áll rendelkezésetekre akármilyen témában, legyen az fotós toborzás, cikkíró felvételi, vagy csak &#8222;hogy vagy?&#8221; kezdetű eszmecsere.
Kilenc órától BL meccset közvetítünk ingyen popcorn-nal. Érkezz csapatoddal, és legyetek ti a leghangosabb gólyacsoport! És ki lesz a legszebb gólyalány?
Az est házigazdái: Dj Andrew G, Nagy Dániel, és jómagam ( Lénárt Gábor ), és természetesen az egész SZIEnn stábja. Várunk mindenki sok szeretettel!
Ismételd: Ott leszek!

babybandita@gmail.com

(Bóné Bernadett, 2010.08.31 22:32)

Figyelünk, Figyelünk és igyekszünk ott lenni, csak a sok seniornak másnap reggel keményen órája van! :-D

szienn-t és a blogokat pedig posztoljuk és követjük folyamatosan... :-) majd megismerünk :)

Nédda

(Leni, 2010.08.31 22:28)

Úgy látom kis irományom ide is elért....hát sok szeretettel hívlak titeket. És olvassatok minket folyamatosan, mert Dani bloggertársammal agymenéseket írunk...engem nem ismertek még, huhh de mennyit veszítetek:P.. Lénárt Gábor, 4.évf, GM_ÜVM, cikkíró, blogger....szervező :)...Danika mestere:P